Ecografe de peste 600.000 lei pentru UPU și Pediatrie

Ecografe de peste 600.000 lei pentru UPU și Pediatrie

Recent, pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost cumărate două ecografe de înaltă performanță. Acestea au costat 642.000 lei și vor fi livrate de o companie din București. 

Cele două ecografe de înaltă performanță sunt pentru Unitatea de Primiri Urgențe și pentru Pediatrie, iar licitația pentru livrarea acestora a fost câștigată de Philips România.

Una dintre caracteristicile generale ale acestui tip de aparat este să asigure o maximă utilitate clinică, să demonstreze capacitatea sistemului ecografic de a efectua următoarele tipuri de examinări/aplicații, măsurătorile și aplicațiile specifice acestor aplicații: abdominale, cardiologice, vasculare, musculoscheletale, părți moi și superficiale, pediatrice, obsetretică-ginecologie, ecocardiografie fetală, transcranian Doppler și intervențional.

Noile aparate au o garanție de 24 luni, iar după expirarea perioadei de garanție contractantul trebuie să fie în măsură să asigure piese de schimb și orice alte materiale consumabile pentru o perioadă de minim 10 ani.

Categories: Local

About Author