EL CAR Bistrița se extinde și bate spre 5 mil. euro din producția de chingi, funii și lanțuri

EL CAR Bistrița se extinde și bate spre 5 mil. euro din producția de chingi, funii și lanțuri

Una dintre primele companii din Bistrița post-revoluționară, El Car SRL, înființată în 1991, merge spre afaceri de 5 milioane de euro și se extinde pentru a face față comenzilor pentru chingi de ancorare și ridicare.

 Firma, deținută de Mariana și Constantin Banabic, derulează un proiect de extindere și schimbare a destinației pentru o parte din imobilul în care își desfășoară activitatea la Viișoara. Corpul 3 al imobilului, va fi transformat în spații de birouri, showroom, spații de depozitare și atelier de confecționat chingi.

El Car SRL Bistrița, cu puncte de lucru la Cluj-Napoca și Ploiești, produce cabluri și lanțuri de tracțiune și ancorare, plase antiderapante, chingi și funii și diverse sisteme și accesorii folosite în industria forestieră sau petrolieră, în construcții, transport, minerit și operațiuni portuare.

În 2016, compania a avut venituri de 4,45 milioane euro, în creștere cu 34% față de anul anterior, și profit net de 0,55 milioane euro. Numărul mediu de angajați în 2016 a fost de 49.

Categories: Business in top

About Author