Electroplast țintește locul 3 în topul producătorilor naționali de cabluri!

Electroplast țintește locul 3 în topul producătorilor naționali de cabluri!

Compania bistrițeană Electroplast, deținută de Roca Industry, a început să producă și cabluri pentru parcurile fotovoltaice și, per total, țintește să ajungă în top trei producători naționali.

„Luăm în calcul programele guvernamentale de investiţii şi PNRR pentru a atenua scăderea pieţei. Cererea de energie este în creştere, iar noi vom fi parte a acestei dezvoltări. Privim în viitor, iar parteneriatul cu ROCA Industry, accesiunea în top trei producători naţionali şi poziţia de campioni regionali sunt direcţii pe care le urmărim cu încredere“. – a spus Dan Burian, CEO al Electroplast, pentru zf.ro.

Compania este un furnizor im­por­tant pentru proiecte majore de in­frastructură şi deţine o serie de certi­fi­cări importante – sistem de manage­ment integrat certificat, autorizaţie de furnizor feroviar emisă de AFER, fur­nizor Transelectrica şi Electrica. Compania are, de asemenea, un la­borator de testare modern, acreditat de RENAR (organismul naţional de acreditare în domeniu).

Potrivit lui Burian, pentru a se alinia tendinţelor actuale, Electroplast a iniţiat un proces de retehnologizare a echipamentelor, în valoare totală de peste 2,9 milioane euro, care cuprinde investiţii pe o perioadă de trei ani: „Observăm un mediu cu multe provocări la orizont, iar revenirea economiei se va desfăşura mai lent. Cu toate acestea, vom investi cu rigoare în dezvoltarea de produse noi, retehnologizare, automatizare şi surse curate de energie.“

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*