Eveniment de business la Bistrița: cum te ajută Biblia să ai o afacere de succes?

Eveniment de business la Bistrița: cum te ajută Biblia să ai o afacere de succes?

Asociația bistrițeană APA, fondată de mai mulți oameni de business din județ, organizează în 13 iunie un eveniment care are ca temă principală de dezbatere aplicarea principiilor biblice pentru a ajunge la o afacere de succes.

Evenimentul va avea loc la sediul companiei Filadelfia din Bistrița, între orele 9.30 – 12.00.

“Vă invităm la un eveniment special pentru oameni de afaceri credincioși, în care sa avem un timp de discuții, împărtășire de experiențe, networking. Vom discuta cum putem sa  dezvoltam afacerile pe baza principiilor Biblice. Vei beneficia de o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le poți aplica imediat în afacerea ta. Vom discuta despre modelele Biblice de creștere și dezvoltare în afaceri.” – spune un comunicat al Asociației APA.

Invitatul special al evenimentului este Wouter Droppers, un om de business cu o experiență la nivel înalt de mai bine de 35 de ani. Acesta a ocupat funcția de președinte al mai multor companii din sectorul auto și în prezent este directorul Europartners, o mișcare internațională adresată liderilor creștini din afaceri. Wouter, absolvent și de teologie, sprijină și încurajează antreprenorii și oameni de afaceri creștini din toată Europa.

Pentru inscrieri si rezervari direct pe site :

https://guildfaith.ro/#inregistrare-mobile sau la tel/ whatsapp 0740.019.424

Categories: Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*