Eveniment reușit: lansarea revistei Top 100 companii bistrițene și a filialei CONAF

Eveniment reușit: lansarea revistei Top 100 companii bistrițene și a filialei CONAF

Joi seara, în atmosfera specială a Palatului Culturii, a avut loc cel mai important eveniment de business organizat la Bistrița în 2019. Sub forma unei conferințe de business adevărate, evenimentul a prilejuit și lansarea revistei Top 100 cele mai valoroase companii bistrițene și a filialei locale a CONAF (Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin).

Peste 200 de antreprenori și manageri ai unor companii bistrițene au dat curs invitației lansate de platforma Bistrița Business, CONAF și Prompt Communication. Moderatorul Alexandru Agarici a fost la înălțime, coordonând cu naturalețe momentele conferinței. Întâi, mai multe doamne din businessul bistrițean au primit distincții din partea CONAF. Apoi, speakerii care au urcat pe scenă (Dan Paul – BVB), Cristina Chiriac (CONAF), Tudor Băbțan (ES Elektro), Camelia Șucu (Class Living), Emanoil Viciu (IRIS Design Center), Virgil Zăhan (Goldring) și Iulius Dumitru (IDEAS.ro) au abordat pentru cei din sală teme actuale și interesante, precum inovația, creativitatea, curajul de a fi antreprenor, forța de muncă, dezvoltare locală și regională etc. Momentul artistic a fost și el deosebit, qvartetul Asociația Tinerilor Artiști Clujeni (ATAC) reușind să sensibilizeze auditoriul cu muzica lui. Etapa de networking a închis seara, terasa Palatului Culturii devenind o platformă inedită pentru socializare, alimentată și de vinurile bune de Lechința, sau de bunătățile culinare pregătite de partenerii conferinței. Evenimentul a fost onorat și de prezența maestrului Marcel Lupșe, care a ajutat la crearea unei atmosfere speciale, prin expunerea pe scenă a câtorva lucrări importante din portofoliul său.

Mulțumim antreprenorilor care au dat curs invitației, mulțumim partenerilor principali ai proiectului (TeraPlast, Dimex, Îndemânarea, Geoplast, Frasinul, ES Elektro), mulțumim sponsorilor de eveniment (Vie-Vin Lechința, Passini Gherla, Nord-Natural, Agro Transilvania Cluster, La Colline, Podgoria Silvania, Apa D’Ora, Metropolis și ATP Exodus – dealer Mercedes – partener de mobilitate).

Vom reveni foarte curând cu detalii, fotografii și video – mărturii ale unei seri reușite, care se cere repetată!

About Author