EXCLUSIV : Schimb de generații la conducerea ROMBAT. Cine este noul director general?

EXCLUSIV : Schimb de generații la conducerea ROMBAT. Cine este noul director general?

Începând din februarie 2021, compania ROMBAT, liderul național în producția de acumulatori auto, are un nou director general. Alin Ioaneș, recrutat de acționarii sud-africani, va prelua ștafeta de la Ioan Repede, omul din spatele succesului ROMBAT în ultimii 30 de ani.

Clujeanul Alin Ioaneș are 46 de ani și o bogată educație și experiență în management, potrivit informațiilor din profilul său Linkedin. A absolvit liceul în Cugir și apoi Universitatea Babeș-Bolyai (Management, 1997). Au urmat două masterate, în cadrul UBB Cluj (2006) – și British Academy for Affairs and Communication (2009) și un MBA, la Wirtschaftsuniversität Wien (2016).

Alin Ioaneș a fost General Manager la Versapak Romania (2004-2019), în Cluj-Napoca, și, în perioada 2015-2019, membru în board-ul de conducere al grupului internațional Versapak, cu sediul la Londra, și Authorised Board Officer în cadrul filialei din Germania a aceluiași grup.

În 2019, a devenit director de Operațiuni la Deltamed SRL din Cluj-Napoca, producător de ambulanțe și vehicule speciale și furnizor de echipamente medicale și aparatură științifică, o afacere cu un rulaj de peste 200 mil. lei.

Ioan Repede, cel care a condus businessul bistrițean în ultimele decenii, cel mai probabil își va dedica mare parte din timp proiectului său de suflet, Liceul Creștin Logos.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*