EXCLUSIV. Vezi ce branduri se instalează în galeria comercială de lângă SELGROS!

EXCLUSIV. Vezi ce branduri se instalează în galeria comercială de lângă SELGROS!

BistritaBusiness.ro a aflat, în exclusivitate, numele companiilor care vor ocupa spații în viitoarea galerie comercială de lângă Selgros. Care sunt acestea?

 Retailerul danez JYSK – renumit pentru produsele pentru casă – va ocupa suprafața cea mai mare, adică 1266 mp. Urmează multinaționala Carrefour cu 1203 mp și brandul de îmbrăcăminte belgian C&A (cu mărci precum Angelo Litrico, Canda, Rodeo – echipament pentru ski – Westbury, Yessica) cu 1188 mp. În continuare, vin doi retaileri cu îmbrăcăminte/încălțăminte și echipament sportiv: francezii de la Decathlon cu 1000 mp și cehii de la Sportissimo cu 700 mp. Pe locurile următoare sunt branduri care vor ocupa suprafețe mai mici: nemții de la DM Drogerie Markt, polonezii de la LPP (cu mărci de îmbrăcăminte precum Reserved, Mohito, House, Cropp, Sinsay) Zoomania (pet-shop), Metropolis (casino), Express (ziare, reviste, tutun etc). Zona de food-court va avea cinci restaurante/cafenele: Salad Box, Mesopotamia, Noodle Pack, Deliciul Cartofilor – toate prezente și în marile malluri din Cluj, de exemplu, și, o supriză plăcută, o cafenea de tip Starbucks deschisă de bistrițenii de la Lordinu/Villa. Din informațiile noastre, nu mai există spații disponibile spre închiriere în viitoarea galerie, deși mai există solicitări chiar din partea unor companii locale.

Proprietarul Lordinu/Villa, Dinu Cioată, a confirmat pentru BistritaBusiness.ro negocierile avansate cu dezvoltatorii și a spus că proiectul său se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 60 mp, plus o terasă. De altfel, va fi singurul chiriaș din food-court care va avea terasă. “E vorba de un concept de cafenea pe care acum îl conturăm, în stilul faimoaselor Starbucks. Diferit de tot ce există azi în Bistrița. Vom avea și niște sandwich-uri foarte speciale, dar cafeaua va fi elementul central. Numele cafenelei va fi dat de marca de cafea pe care o vom folosi, încă suntem în negocieri în această privință”, a spus Dinu Cioată.

Galeria comercială de lângă Selgros, dezvoltată de compania Element Development, va fi inaugurată în primăvara anului 2018. Deocamdată, structura de beton a construcției a fost ridicată.

 

 

Categories: Business in top

About Author