Fabrica FENSTER, scoasă la licitație pentru minimum 305.000 euro+TVA

Fabrica FENSTER, scoasă la licitație pentru minimum 305.000 euro+TVA

În data de 8 ianuarie, la sediul administratorului judiciar Sabina Ioja din Bistrița, bunurile imobiliare ale producătorului de tâmplărie PVC Fenster și-ar putea găsi un nou proprietar.

Aflată în insolvență, companiei îi sunt evaluate proprietățile la minimum 305.000 euro+TVA, iar posibilii cumpărători vor intra în negocieri directe cu administratorul judiciar. Bunurile, situate în Bistrița, Str. Mușcatei, sunt: hală de producție (la parter, care mai include și magazia, sala de mese, vestiar, grup sanitar); 4 birouri+hol+secretariat+grup sanitar – la mansardă; teren în suprafață de 300 mp.

Persoanele care doresc să se înscrie la licitație prin negociere directă au obligația de a depune garanția de participare de 10% din prețul de pornire. În același timp, trebuie să achiziționeze caietul de sarcini, în sumă de 700 lei +TVA. Pasul de supraofertare la licitație este de 5000 lei.

Compania deținută de Mollner Rafael Laszlo a clacat în 2016, când a înregistrat o pierdere de 1,1 milioane lei, la venituri de 8 milioane. Datoriile restante la bugetele statului, la data de 30 septembrie 2017, se apropiau de 500.000 lei, care se adaugă la cele câteva milioane datorii către diverși furnizori.

Categories: Local

About Author