Fileca Industry, El Car, E Cablaje și TeraPlast fac angajări

Fileca Industry, El Car, E Cablaje și TeraPlast fac angajări

Angajatorii bistrițeni au o ofertă destul de variată și caută oameni dornici de muncă, cu experiență în domeniu, studii superioare și/sau medii și promit salarii atractive, bonusuri și unii chiar asigură transportul până la locul de muncă. 

Fileca Industry are nevoie de un inginer mecanic, preferabil cu experiență în industria textilă – filantură. Producător și exportator de fire pentru tricotat și pentru țesături, businessul Fileca Industry a fost înființat
în 2003 la Beclean.

Compania El Car caută reprezentant vânzări. Compania anunță că se cer studii superioare și medii, cunoștințe minime de operare PC, experiență în vânzări de minim 2 ani, disponibilitate prelungită pentru deplasări în teren și permis de conducere cat. B. Angajatorul oferă salarizare motivantă, bonuri de masă, comision din încasări, mașină de serviciu, telefon și laptop. Firma EL CAR este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de cabluri de tracțiune, echipamente de ridicat șmanipulat, plase și lanțuri antiderapante, chingi de ridicare și ancorare, dorind să devină un partener de încredere pentru toți clienții.

E Cablaje scoate la bătaie 5 locuri de muncă. Firma are nevoie de inginer achiziții, inginer ofertare (2 posturi), programator producție și mecanic reglator. Oferta celor de la E Cablaje cuprinde salarii motivante, prime de sărbători, transport asigurat, decontare chirie, zile libere plătite pentru evenimentele deosebite petrecute în familie, bonus de fidelitate în cadrul unității și bonusuri în funcție de performanță. E Cablaje produce cabluri pentru industria automotive, pentru industria utilajelor agricole și a celor destinate construcțiilor, pentru industria comunicațiilor și automatizărilor.

Cel mai mare producător de materiale de construcții din țară, TeraPlast are disponibil un loc de muncă pentru mater data specialist. Sunt necesare studii superioare tehnice, experiență în administrarea bazelor date gtehnice, cunoașterea sistemului SAP, utilizare Excel la nivel avansat, cunoașterea limbii engleză la nivel mediu-avansat, atenție la detalii și gândire analitică.

Categories: Business in top

About Author