FILEXPO, cel mai nou centru comercial al Bistriței, recrutează manager general. Cine vrea să preia frâiele?

FILEXPO, cel mai nou centru comercial al Bistriței, recrutează manager general. Cine vrea să preia frâiele?

Proprietarii celui mai nou centru comercial din Bistrița – FILEXPO -, care va fi inaugurat în curând pe Calea Clujului, caută un manager general cu experiență în retail, care să coordoneze afacerea. Beneficiile vor fi pe măsura provocării – spune Ovidiu Filip, unul dintre investitori. 

Familia Filip, proprietară a 16,66% din producătorul de cabluri Electroplast SA, a investit în ultimele 12 luni în amenajarea unui centru comercial în imobilul deținut pe Calea Clujului (nr. 61, lângă benzinăria SOCAR). “Este un business de familie, o investiție 100% românească, și sperăm că bistrițenii vor aprecia asta. Mizăm foarte tare pe locuitorii din partea de jos a orașului, în special pe cartierele noi apărute în jurul centurii, care au nevoie de un centru comercial aproape de ei. Etajele superioare ale imobilului sunt transformate în birouri de dimensiuni mici și medii. Credem că sunt mulți antreprenori în Bistrița care au sediul în locuința proprie și care și-ar dori un spațiu elegant, într-o clădire de birouri frumoasă, la prețuri decente, unde să-și poate invita parteneri sau clienți fără să se simtă stânjeniți. Afacerea va funcționa, deci, pe mai multe paliere: depozitul en gros și en detail, spațiile de birouri și spațiile expoziționale din exterior”, a declarat, pentru BistritaBusiness.ro, Ovidiu Filip, unul dintre investitori.

Ce va însemna FilExpo și când va fi inaugurat?

Centrul comercial FilExpo va însemna, deci, un supermarket și un depozit en gros și en detail, cu produse alimentare, răcoritoare, băuturi alcoolice, detergenți, produse de igienă, produse pentru copii, mase plastice, electrice, țesături, produse pentru casă și grădină, de îngrijire și hrană a animalelor și un raion special cu produse de sezon. Centrul va avea şi un raion cu produse 100% româneşti, încurajând astfel comercializarea produselor autohtone. Complexul, având la dispoziție o curte generoasă, cu o parcare de 200 de locuri, va fi și gazda/organizatorul unor târguri şi expoziţii cu profil bio, produse româneşti, hand made, etc. De asemenea, o zonă expozițională exterioară va fi oferită spre închiriere pentru expunerea diverselor mărfuri care nu pot fi comercializate într-un spațiu închis, cum ar fi mașini sau mașinării agricole, diverse structuri de lemn, metal, materiale de construcții. Personalul centrului comercial va oferi consultanță de vânzare pentru mărfurile expozanților.

În viitorul apropiat, proprietarii vor amenaja și un spațiu de joacă pentru copii și o zonă café&food.

Imobilul respectiv a fost construit în urmă cu câțiva ani, iar pentru deschiderea centrului comercial și a spațiilor destinate pentru închiriere a fost nevoie de o renovare și o reamenajare.

În această perioadă, compania recrutează personal. Persoana-cheie pe care o caută familia Filip este un manager general, care să aibă experiență în retail și să-și asume acest proiect, urmând să fie recompensat pe măsură.

Centrul comercial va fi inaugurat cel mai probabil în această primăvară, după ce amenajările și dotările au durat mai mult decât era estimat inițial.

Ești manager cu experiență în domeniul Retail?!

Noul Centru Comercial din zona de sud a Bistriței poate fi locul de muncă ideal pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un CV la adresa filexpo_contact@yahoo.com sau să suni pentru informații suplimentare la tel: 0744.355.428. Oferim salariu motivant și un proiect, 100% românesc, în care poți să-ți demonstrezi abilitățile!

(P)

Categories: Business in top

About Author