Finanțarea pentru modernizarea a 11 străzi în Budacu de Jos a fost semnată. Urmează licitația

Finanțarea pentru modernizarea a 11 străzi în Budacu de Jos a fost semnată. Urmează licitația

Primarul comunei Budacu de Jos, Florin Sandu Simionca, a semnat cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru proiectul de asfaltare străzi, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare de 14 milioane lei.

“Am semnat alături de d-l ministru Adrian-Ioan Veștea și în prezența d-lui ministru Bogdan Ivan Gruia și a d-lui secretar de stat Marcel Alexandru Stoica (cărora le mulțumim pentru susținere), la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Contractul de finanțare pentru Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. În cadrul Contractului vor fi modernizate prin asfaltare aproape 11 km de străzi din comuna Budacu de Jos. Mulțumim tuturor celor implicați în acest demers și va asigurăm ca vom continua dezvoltarea comunei Budacu de Jos!”, a transmis Simionca.

Potrivit primarului, este vorba despre străzi din localitățile Jelna, Monariu, Budacu de Jos și Buduș. Proiectul tehnic este finalizat, au fost obținute și avizele necesare, astfel că urmează să fie lansată licitația penru execuția lucrărilor. Dacă nu vor exista contestații, lucrările ar putea debuta în luna mai.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*