Firma PRIM AUDIT din București pune stetoscopul pe Primăria Bistrița

Firma PRIM AUDIT din București pune stetoscopul pe Primăria Bistrița


Firma care va realiza auditul comandat de Primăria Bistrița, PRIM AUDIT SRL, din București, își va începe munca foarte curând, urmând să livreze serviciile contractate în maximum 3 luni. Noua organigramă, prima provocare.

“M-am întâlnit, azi (n.r. miercuri – 10 februarie), cu reprezentanții companiei Prim-Audit din București, alături de care Primăria Bistrița va derula o analiză-diagnostic a activității din perioada 2019-2020, cu privire la sectorul economic şi operaţional, resurse umane şi juridic. Am stabilit că începem auditarea externă cu componenta de personal, pentru a facilita o reconfigurare cât mai rapidă a organigramei, cu posibilitatea încadrării optime în noul buget. Ulterior, vor fi analizate sectoarele economic și juridic, pentru diagnosticarea completă a felului în care funcționează serviciile esențiale ale municipalității. Numai așa vom putea crește performanța administrativă locală, în folosul cetățenilor”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Deși pe website-ul firmei respective apar în portofoliu clienți cu nume mare – Primăria Brașov, Primăria Iași, Primăria Timișoara, Primăria Alba Iulia, Universitatea Babeș-Bolyai, Ministerul Muncii, Primăria Cluj-Napoca – veniturile realizate în ultimii ani fiscali de PRIM AUDIT nu au depășit 100.000 euro.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*