FISHERMAN’S pregătește o tiroliană de 1,5 km peste lacul Colibița

FISHERMAN’S pregătește o tiroliană de 1,5 km peste lacul Colibița

Proprietarii FISHERMAN’S din Colibița vor să construiască una dintre cele mai lungi tiroliene din România – aproape 1,5 km – care va uni resortul turistic cu insula din mijlocul lacului.

Compania COR-ADYANA, deținută de familia Coruțiu, are în vedere construirea unei tiroliene în lungime de 1491,17 m, o investiție estimată la 163.220 lei. Cea mai lungă tiroliană este considerată cea de la Gura Humorului, cu aprox. 2,2 km.

“Pe suprafața totală de teren se vor amplasa echipamentele necesare pentru funcționarea unei tiroliene, cu respectarea Regulamentului Local de Urbanism, asigurarea tuturor funcțiunilor necesare desfășurării unor activități recreative, distractive și comerciale, cu respectarea condițiilor igienico-sanitare și de mediu – se arată în proiectul investitorilor.

Tiroliana propusă va avea două trasee, ambele de 1491,17 m. Terenurile pe care vor fi amenajate punctul de plecare și cel de sosire se află în proprietatea investitorilor. Proiectul se află în faza de obținere a documentațiilor, inclusiv de la Mediu, ținând cont că zona Colibița se află în situl protejat Natura 2000.

Compania COR-ADYANA a rulat peste 4 mil. lei în 2023, dar a obținut un profit net de numai 6.300 lei.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*