Florin Urîte (PNL): “Pesediștii sunt foarte darnici, azi, în opoziție!”

Florin Urîte (PNL): “Pesediștii sunt foarte darnici, azi, în opoziție!”

Liberalul Florin Urîte, candidat pentru o funcție de deputat în viitorul Parlament al României, a indicat direcțiile prioritate pentru România în următoarele luni – Educația și Sănătatea – criticând reprezentanții PSD pentru faptul că, într-un an foarte greu, dau lecții PNL, dar în perioada de liniște ”nu au știut să facă lucruri importante”.

”În această pandemie, trebuie să fim foarte atenți și să asigurăm infrastructura în sistemul de educație și de sănătate pentru că vorbim despre siguranța cetățenilor, despre viitorul copiilor. Am descoperit, odată cu preluarea guvernării locale, deficiențe mari în organizare sistemului educațional. (…) Cele șase spitale regionale erau să fie pierdute. Noroc cu intervențiile președintelui Iohannis, ale premierului Orban și ale parlamentarilor noștri de la Bruxelles că s-a reușit repunerea în schemă, deși un om de-al lor, de stânga, Corina Crețu, punea presiune pe ei pe acest aspect. Astăzi sunt în fază de licitație și se vor face cele 6 spitale regionale. Au lăsat stocul de siguranță pe zero și, fiind un an foarte greu, am descoperit lipsa de dotări în spitale, iar ei astăzi ne dau lecții și de economie, astăzi sunt experți în toate, iar când guvernau țara erau lipsiți de atitudine și de credibilitate”. – a spus Urîte.

“Când alții trebuie să găsească resurse, pesediștii vin și spun: să triplăm alocațiile, să facem etc. Sunt foarte darnici azi în opoziție, dar când au fost la putere și vorbeau despre creșteri economice, nu făceau lucrurile acestea”, a adăugat liberalul.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*