FRASINUL a predat Brigăzii 81 Mecanizată noua cazarmă, lucrare de 16,5 mil. euro

FRASINUL a predat Brigăzii 81 Mecanizată noua cazarmă, lucrare de 16,5 mil. euro

Compania FRASINUL a predat astăzi, cu cinci luni mai repede decât era termenul, noua cazarmă a Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița. Recepția a avut loc cu ocazia împlinirii a 105 ani de la înființarea marea unități a Armatei Române.

Lucrările au început în luna decembrie a anului 2021 și au fost finalizate în 15 decembrie 2023, au transmis reprezentanții Brigăzii. Constructorii bistrițeni au ridicat patru imobile, care au costat 16,5 milioane de euro. Toate pavilioanele sunt dotate cu centrale termice proprii, sisteme de detecție, alertare și stingere a incendiilor, sisteme de ventilație, desfumare și control acces și supraveghere video. Toate datele sunt transmise într-un centru de comandă. În cadrul investiției, s-au mai realizat rețele noi de hidranți, gaze naturale, apă-canal, apă pluvială și alei asfaltate.

Cel mai mare dintre imobile este Pavilionul C7, în care s-au investit circa 11 milioane de euro, construit în forma literei V pe o suprafață de peste 3200 de metri pătrați și pe cinci niveluri..

În afară de acest pavilion, au mai fost construite încă unul care are spații de lucru și sală de conferințe pentru Batalionul 405 Logistic și două construcții care sunt remize pentru transportoarele Piranha V pe care unitatea a început deja să le primească.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*