FRASINUL va repara 6 străzi din Bistrița – cele pe care au apărut piste pentru biciclete

FRASINUL va repara 6 străzi din Bistrița – cele pe care au apărut piste pentru biciclete

Șase străzi din Bistrița – Grănicerilor, Avram Iancu, Constantin Roman Vivu, Dimitrie Cantemir, Eroilor, Drumul Dumitrei Vechi – vor fi reparate și aduse la “o stare normală de exploatare care să asigure siguranța și confortul circulației”.

“Pe aceste străzi e în curs de desfășurare amenajarea pistelor pentru cicliști. Având în vedere că după realizarea pistelor nu se intervine și asupra carosabilului, iar starea actuală a carosabilului – a degradărilor evolutive datorate solicitărilor dinamice și a factorilor climaterici, este necesară executarea lucrărilor de reparatii specifice tipului de îmbrăcăminte al străzii, în vederea eliminării defecțiunilor și aducerii străzilor la o stare normal de exploatare care să asigure siguranța și confortul circulației” – spune caietul de sarcini.

Lucrările presupun frezarea totală sau parțială a carosabilului și așternerea unui strat de 4 cm de asfalt.

Licitația organizată de Municipiul Bistrița a fost câștigată de compania FRASINUL, controlată de antreprenorul Traian Larionesi, unul dintre cei mai mari constructori locali. Valoarea contractului este de 1,72 mil. lei, la care se adaugă TVA.

Compania bistrițeană a anunțat venituri de 115 mil. lei în 2019, cu 9% mai mari decât în anul precedent, și un profit net 5,7 mil. lei (adică +36% față de 2018).

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*