Gabriel Lazany: Nu am nici cea mai mică intenție de a intra în politică și de a candida

Gabriel Lazany: Nu am nici cea mai mică intenție de a intra în politică și de a candida

Managerul Spitalului Județean Bistrița recunoaște că a fost inclus în câteva sondaje de opinie făcute de partide pentru stabilirea candidaților de la alegerile din acest an. Lazany spune însă că preferă funcția pe care o deține acum și că nu intenționează să intre în politică sau să candideze pentru vreo funcție. 

“Multă lume m-a întrebat dacă candidez, din cunoștințele mele chiar am fonst prins în câteva sondaje pe aceastî temă dar intenția mea este de a-mi continua activitatea la spital pentru că sunt foarte multe proiecte începute. Sincer să vă spun, nu sunt genul de om care nu-și termină treaba”, a explicat Gabriel Lazany.

Lazany spune că nu are nici cea mai mică intenție de a candida pentru vreo funcție politică. Ba mai mult, acesta spune că legea 95, legea în reforma Sănătății, are un articol care reglementează incompatibilitățile managerilor de spitale și că nu ar putea candida atâta timp cât este managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

“Managerul de spital este mai restrâns ca și posibilități de a avea activitate chiar decât ministrul Sănătății”, mai spune Lazany.

Gabriel Lazany este manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița din iulie 2017, post pe care l-a obținut în urma unui concurs

Categories: Local

About Author