Gabriel Lazany: Vom ajunge la aproape 300 de medici la Spitalul Clinic Județean de Urgență!

Gabriel Lazany: Vom ajunge la aproape 300 de medici la Spitalul Clinic Județean de Urgență!

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, a declarat că în perioada următoare vor fi angajați medici pe specialitățile noi, incluse în proiectul de extindere a unității spitalicești. Numărul acestora va crește de la 235, câți sunt în prezent, până la aproape 300.

„Săptămâna trecută am depus la Ministerul Sănătăţii solicitarea de modificare a structurii spitalului. Se vor schimba și vor apărea foarte multe specialităţi medicale noi. Am adaptat noua structură a spitalului exact pe necesarul de servicii medicale pe care îl are populaţia în momentul de faţă. În noul corp de clădire vor apărea câteva specialități medicale noi, care în momentul de faţă nu sunt la Bistriţa, şi pe acele specialităţi medicale noi bineînţeles că va trebui să angajăm medici. Vă pot da şi câteva exemple. Cardiologia intervenţională, acolo o să avem nevoie de medici.

Gabriel Lazany a mai spus că în momentul în care a preluat conducerea unității spitalicești, aceasta avea 142 de medici, dintre care 24 erau pensionari. În prezent, SCJU Bistrița are 235 de medici, majoritatea tineri.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*