Gelu Drăgan, proprietarul EMI CORPORATION, a cumpărat fostul restaurant Parc

Gelu Drăgan, proprietarul EMI CORPORATION, a cumpărat fostul restaurant Parc

Închis în urmă cu mulți ani și lăsat în paragină, fostul restaurant Parc a ajuns recent în portofoliul omului de afaceri Gelu Drăgan (EMI Corporation). Surse din domeniul imobiliar spun că acesta ar fi plătit cca. 200.000 de euro pentru cumpărarea clădirilor în care a funcționat restaurantul Parc.

Cunoscut și sub numele de “Liliac”, restaurantul Parc a aparținut fostului prefect Grigore Rusu. În ultimii ani, însă imobilul în care se dădeau petreceri și se organizau evenimente de seamă a fost închis. În vara care a trecut, în incinta fostului restaurant, a izbucnit un incendiu care a ars o parte din acoperiș însă flăcările au fost lichidate rapid și pagubele limitate.

Construcția dispune un salon restaurant cu o suprafață de 275 mp – pe două niveluri, o terasă acoperită cu suprafață de 325 mp, 3 baruri, un separeu, beci, bucătărie, spălător, spații de depozitare, grupuri sanitare și cameră pentru centrala termică.

Sursele noastre spun că imobilul este construit pe un teren aflat în proprietatea familiei Moldovan, care deține hotelurile Coroana de Aur, Dracula și Codrișor, dar și 3 companii în industria cărnii. Terenul respectiv nu a făcut parte din această tranzacție.

Categories: Business in top

About Author