Grupul TeraPlast organizează Ziua acționarilor TeraPlast

Grupul TeraPlast organizează Ziua acționarilor TeraPlast

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, anunță organizarea unui eveniment dedicat acționarilor companiei TeraPlast SA (TRP).

Evenimentul va avea loc luni, 16 martie 2020, începând cu orele 10:00, în Parcul Industrial TeraPlast, sat Sărățel, comuna Șieu-Măgheruș, DN15A km 45+500, jud. Bistrița-Năsăud. Agenda evenimentului include prezentarea evoluției companiei de la listare pânăîn prezent, precum și un tur al Parcului Industrial.

Acționarii companiei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să transmită un e-mail de înscriere pe adresa investor.relations@teraplast.ro, care să conțină numele și prenumele acționarului, nr. de telefon. Data limită pentru anunțarea participării la eveniment este 13 martie 2020.

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător român de materiale de construcții. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfășoară în compania independentă TeraPlast Recycling.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA – este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP. Acțiunile TeraPlast sunt incluse în indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR și BET-Plus.

Categories: Business in top

About Author