Hebe, hotelul libanezului Mohammad Murad, transformat în centru pentru carantină

Hebe, hotelul libanezului Mohammad Murad, transformat în centru pentru carantină

Unul dintre cele mai mari hoteluri din județ, Hebe, va fi transformat, parțial, în centru de cazare pentru persoanele aflate în carantină din cauza COVID-19.

Anunțul a fost făcut chiar de primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău. Acesta spune că “așa cum am preconizat, de azi începând, parte din hotelul Hebe este centru de carantină pentru semenii noștri, conjudețeni, chiar și din Sângeorz-Băi. Lucrurile se desfășoară sub auspiciile autorităților competente de la județ și nu trebuie să ne îngrijorăm sub nici o formă ba mai mult, să fim solidari cu aceștia. Ar trebui să ne îngrijorăm pentru cei ce NU respectă izolarea eventual și cei care se plimbă doar de dragul de a se plimba aiurea punând în pericol și pe ceilalți apropiați. Dorim sănătate tuturor!”.

Hotelul Hebe aparține omului de afaceri libanez Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România. Murad areafaceri îndomeniul imobiliar și deține compania produ­cătoare de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Hotelul Hebe are o capacitate de cazare de 900 de locuri.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*