Hotelul ROSER HOUSE din Colibița, nominalizat la două premii în gala TopHotel Conference Awards

Hotelul ROSER HOUSE din Colibița, nominalizat la două premii în gala TopHotel Conference Awards

Hotelul ROSER HOUSE din Colibița, proprietate a familiei Ștefănuțiu-Mureșan, a fost nominalizat la premiile TopHotel Conference 2024, la categoriile Leisure Hotel of the Year (categoria nr. 8) și Best Upgrade for a Hotel (categoria nr. 18).

TopHotel Conference este unul dintre cele mai importante evenimente din industria HORECA, cu un juriu prestigios, care premiază hotelurile valoroase din România la diverse categorii. Din juriu fac parte 57 de persoane influente, care activează în zona turismului, gastronomiei sau alte zone de business conexe cu acestea, dar voturile acordate de public sunt și ele punctate. Rezultatul final va fi obținut din media voturilor acordate de public și voturile juraților.

În total, competiția este grupată pe 27 de categorii. ROSER HOUSE a fost nominalizat în finală la categoria Leisure Hotel of the Year (alături de competitori precum Ana Hotels Sport, Bacolux Koralio, Hotel Manor, Hotel Nyota, Hotel Peștera, Novum by Sea și Teleferic Grand Hotel) și la categoria Best Upgrade for a Hotel (alături de alte 10 hoteluri din România).

Cei care vor să voteze pentru ROSER HOUSE, la cele două categorii, o pot face până în data de 10 mai și trebuie să acceseze linkul: https://www.tophotelawards.ro/categorii/#up

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*