Imobile și autovehicule de peste 1 mil. de euro ale companiei MOIȘAN scoase la licitație

Imobile și autovehicule de peste 1 mil. de euro ale companiei MOIȘAN scoase la licitație

Mai multe bunuri ale companiei MOIȘAN TRANSIMPEX, aflată în faliment, vor fi scoase la vânzare prin licitație publică cu strigare, în 28 ianuarie 2018, la sediul lichidatorului Consult Management UV. Valoarea lor depășește 4,3 milioane lei, fără TVA.

 Clădirea administrativă a companiei (P+3, cu teren aferent de 980 mp), cinci hale (cu teren aferent 3.262 mp) – situate în Bistrița, un teren pentru exploatare balast la Măluț (suprafață de 132.477 mp), două terenuri în Sigmir (unul de 12.000 mp, altul de 22.819 mp), o stație de concasare piatră la Poiana Ilvei (cu teren aferent 10.000 mp), mai multe autovehicule și utilaje – acestea sunt bunurile imobile și mobile scoase la vânzare de lichidator. Prețul de începere a licitației pentru bunurile imobile va fi de 75% din prețul de evaluare.

Pentru amatori, garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de începere. Alte detalii pot fi obținute contactând lichidatorul, SCP Consult Management UV IPURL.

În urmă cu 10-12 ani, MOISAN TRANSIMPEX era una dintre marile companii de transport ale județului, cu venituri anuale ce depășeau 5 milioane euro. Insolvența a venit în 2010, iar falimentul în 2014. De atunci, 38 de creditori (bănci, companii, statul român, persoane fizice) se luptă să-și recupereze creanțele (în total peste 2 milioane euro), presând lichidatorul să execute bunurile companiei.

Categories: Business in top

About Author