În fine, CFR a lansat licitația pentru sistemul de avertizare cu lumini și sonor de pe Lucian Blaga

În fine, CFR a lansat licitația pentru sistemul de avertizare cu lumini și sonor de pe Lucian Blaga

CFR, prin Regionala Cluj, a lansat la finalul săptămânii trecute licitația pentru instalarea unui sistem de semnale luminoase și acustice la trecerea de cale ferată situată pe strada Lucian Blaga din Bistrița.

Suma alocată investiției depășește cu puțin 1 milion de lei, banii provenind, de fapt, din bugetul Primăriei Bistrița pentru 2021. Licitația va avea loc în data de 30 iunie a.c.


<<Lucrările privind obiectivul „Modernizare trecere la nivel cu calea ferată km 63+406, linia CF 421, cu instalare de semnale luminoase si acustice, strada Lucian Blaga, Municipiul Bistrița OB. 2: Înlocuire indicatoare IR existente, cu instalație SAT la trecerea la nivel, km 63+406, linia CF 421, între stațiile Bistrița Nord – Bistrița Bârgăului” se vor executa conform prevederilor proiectului tehnic atașat prezentei documentații, aceste lucrări fiind detaliate în caietul de sarcini – documentația nr. 300/2018.>> –  se arată în documentația pregătită pentru licitație.

Trecerea la nivel cu cale ferată de pe strada Lucian Blaga a fost modernizată, din punct de vederea al carosabilului, în aprilie a.c. Ea constituie de foarte mulți ani una dintre cauzele majore pentru ambuteiajele create în acea parte a orașului.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*