Încep lucrările la bazinele din Wonderland. Un nou credit plutește în aer

Încep lucrările la bazinele din Wonderland. Un nou credit plutește în aer

Contractul pentru construirea Aquapark-ului din Wonderland a fost semnat de curând, iar primarul Ovidiu Crețu a anunțat că de săptămâna viitoare acolo vor începe lucrările. Primăria Bistrița a alocat în acest an 3 mil. lei din bugetul de pe acest an pentru acest proiect.

“Nu vă pot spune suma exactă pentru că nu știu, dar cred că 18 mil. lei. Unul dintre partenerii din asocierea care a câștigat este M.I.S Grup dar mai multe detalii nu știu. Noi vom aloca acei 3 mil. lei pentru ca lucrările să poată începe. Practic cu acești 3 mil. lei ar trebui să se iasă din pământ cum spun constructorii, să se toarne fundații și toate celelalte, urmând ca apoi să se continue lucrările din bugetul local, din împrumuturi”, a explicat primarul Bistriței.

Proiectul, în valoare de aproximativ 7,5 mil. euro, prevede construirea  unui bazin olimpic acoperit, cu spații special amenajate pentru gimnastică aerobică și recuperare sportivă, saună, masaj, un centru spa și două bazine în aer liber, unul de dimensiuni olimpice și altul pentru copii, dar și o plajă artificială cu dotările aferente.

În plus, bazinele interioare și cel exterior vor avea pe ambele laturi tribune pentru public și tobogane. Unul dintre bazine va avea apă sulfuroasă, pentru tratamentul celor cu probleme de sănătate.

Categories: Local

About Author