Începe reabilitarea dispensarului din Reteag, lucrare câștigată de firma bistrițeană Tin Expert

Începe reabilitarea dispensarului din Reteag, lucrare câștigată de firma bistrițeană Tin Expert

Dispensarul uman din Reteag, comuna Petru Rareș, va fi reabilitat de compania bistrițeană Tin Expert Construct, care a câștigat licitația Companiei Naționale de Investiții.

Contractul are o valoare totală de 5,43 milioane lei și presupune proiectarea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea dispensarului din Reteag.

“După finalizarea acestui proiect, cetățenii comunei noastre vor avea, în sfârșit, acces la servicii medicale superioare, în condiții civilizate. Pentru orice administrație locală, sănătatea cetățenilor este o prioritate majoră și ne bucurăm că ajungem cu această investiție în faza de execuție!” – a spus Ionel Ropan, primarul comunei Petru Rareș.

Cu sediul social în Tureac, Tin Expert este una dintre firmele de construcții bistrițene cu dinamică foarte bună în ultimii 2 ani. Cifra de afaceri a explodat în 2023, depășind 20 mil. lei (aproape triplă față de 2022), datorită mai multor lucrări câștigate la CNI, în special construcția unor săli de sport în județe precum Satu Mare, Arad, Timiș, Sălaj sau Caraș Severin.

Categories: Bursa, Business in top, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*