ÎNDEMÂNAREA a semnat modernizarea DJ 173 – Budacu de Sus – Șoimuș, pentru 2,1 mil. euro

ÎNDEMÂNAREA a semnat modernizarea DJ 173 – Budacu de Sus – Șoimuș, pentru 2,1 mil. euro

ÎNDEMÂNAREA Prodcom a semnat azi, la Consiliul Județean, contractul de execuție pentru modernizarea DJ 173 (Budacu de Sus – Șoimuș), un proiect de 2,1 mil. euro, finanțat din fonduri europene.

Îndemânarea Prodcom, companie controlată de familia Simionca, este liderul asocierii care a câștigat licitația, asociere în mai sunt incluse firmele Drumserv și DP Proiect. În total, este vorba de modernizarea a 6,6 kilometri de drum județean, durata de execuție fiind de maximum 24 de luni, iar garanția oferită de 10 ani. Pe lângă consolidarea și asfaltarea drumului principal, în proiect mai sunt prevăzute: șanțuri de beton, șanțuri de pământ, rigole carosabile, realizarea a 22 de podețe noi, amenajarea drumurilor laterale pe o lungime de 25 m și racordarea lor cu drumul principal, amenajarea a 52 de accese la proprietăți, lucrări de semnalizare rutieră, marcaje și montarea unui parapet de siguranță pe o lungime de 1,7 km.

“Mă bucur că firma noatră este câștigătoarea acestui proiect și vreau să vă asigur de toată seriozitatea noastră în abordarea șantierului și finalizarea lucrărilor în condițiile calitative impuse de caietul de sarcini. Referitor la termenul de execuție, o să încercăm pe cât posibil să reducem perioada de execuție față de cea asumată prin licitație, pentru a diminua cât mai mult disconfortul creat de utilajele din șantier în timpul derulării contractului. Mulțumesc domnului președinte și echipei Consiliului Județean pentru efoturile depuse de a aduce finanțări pentru aceste proiecte care ajută la dezvoltarea județului”, a declarat, pentru BistritaBusiness.ro, Darius Simionca, directorul executiv al companiei Îndemânarea Prodcom.

Categories: Business in top

About Author