ÎNDEMÂNAREA face rețeaua de apă uzată la Piatra Fântânele, un contract de 7 mil. lei

ÎNDEMÂNAREA face rețeaua de apă uzată la Piatra Fântânele, un contract de 7 mil. lei

Compania Îndemânarea Prodcom va construi rețeaua publică de apă uzată menajeră și va instala o stație de epurare în localitatea Piatra Fântânele, aparținând comunei Tiha Bârgăului. Contractul, în urma licitației, se apropie de 7 milioane de lei, fără TVA.

Investiția implică elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție, obținerea avizelor și acordurilor necesare și execuția efectivă. Lucrările sunt finanțate de catre MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice), prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.), Subprogramul Modernizarea satului românesc și de la bugetul local. Atribuirea contractului a avut loc în data de 4 septembrie 2018.

Îndemânarea este una dintre cele mai importante companii de construcții locale, ce tocmai a aniversat 25 de ani de existență. Deținută de familia Simionca, firma derulează diverse lucrări de construcții civile și industriale, produce prefabricate din beton și operează stații de beton și de asfalt în județul Bistrița-Năsăud.

Categories: Business in top

About Author