ÎNDEMÂNAREA Prodcom va reabilita și extinde sistemul de alimentare cu apă din comuna Poiana Ilvei

ÎNDEMÂNAREA Prodcom va reabilita și extinde sistemul de alimentare cu apă din comuna Poiana Ilvei

Îndemânarea Prodcom, unul dintre cei mai mari constructori din județ, va proiecta și executa extinderea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în comuna Poiana Ilvei, un contract în valoare de peste 2,8 milioane lei, fără TVA.

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro , contractul a fost atribuit firmei bistrițene în data de 27.06.2018, în urma unei licitații care a avut trei ofertanți. Un lucru rar întâlnit (din păcate), criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preț și nu prețul cel mai scăzut. Valoarea estimată inițial de beneficiar era de 3.047.932,41 lei, ceea ce înseamnă că Îndemânarea Prodcom a câștigat licitația cu 91% din suma propusă de proiectanți, un procent foarte bun.

Îndemânarea Prodcom a câștigat lucrarea în asociere cu SC Electro-Ursa Servcom Bistrița, SC Subtranscon Târgu Mureș și cu proiectanții DP Proiect și SDC Proiect din Cluj.

Învinșii din licitație sunt AWE Infra din Turda (lider de asociere) și Tomoroga Construct din Tureac (lider de asociere).

Categories: Business in top

About Author