Industrial Construct Ardeal din Herina a semnat în 2019 lucrări de peste 26 mil. lei cu statul

Industrial Construct Ardeal din Herina a semnat în 2019 lucrări de peste 26 mil. lei cu statul

Unul dintre cei mai mari constructori din județul Alba, Industrial Construct, s-a mutat cu sediul social în Bistrița-Năsăud, la Herina! Firma este deținută de Sorin Ciufudean (50%) și bistrițeanca Valeria Bondrea (50%) și se ocupă în proporție de 80% de construcții hidrotehnice și 20% de lucrări civile. Anul trecut, firma a contractat lucrări de 26,08 mil. lei cu statul. 

Industrial Construct Ardeal a semnat un contract în județul Alba pentru executarea unor lucrări de hidrotehnice pe malul râului Arieș. lucrări menite să protejeze mai multe localități de inundații. Valoarea constrctului a fost de 2,98 mil. lei.

Un alt proiect bifat de Industrial Construct Ardeal este în județul Hunedoara, mai exact în comuna Gurasada unde constructorii au executat o serie de lucrări pentru regularizarea pârâului Gurasada. Valoarea proiectului a fost de 9,5 mil. lei.

Cu 3,3 mil. lei compania bistrițeană a reabilitat un pod pesterâul Barcău și municipiul Marghita.

Execuție în regim de urgenţă a unor lucrări de investiții de prevenire şi înlăturare a efectelor calamităților naturale produse de inunda?ii în perioada februarie-mai 2019 pe cursurile de apă din județul Vrancea la obiectivul ,,Regularizare albie pârâu Slimnic la Tâmboiești, județul Vrancea” este un alt proiect al celor de la Industrial Construct Ardeal, proiect pentru care firma de construcții bistrițeană a încasat 5,4 mil. lei.

Tot în 2019, compania a adjudecat lucrările de regularizare a malurilor pârâului și construirea unui pod în localitatea Cotiglet, comuna Ceica, județul Bihor. Proiectul a fost contractat cu suma de 4,9 mil. lei.

 

Categories: Business in top

About Author