Inspectorii ADI Deșeuri continuă monitorizarea platformelor de colectare semi-îngropate

Inspectorii ADI Deșeuri continuă monitorizarea platformelor de colectare semi-îngropate

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că inspectorii Corpului de Control continuă monitorizarea platformelor de colectare cu containere semi-îngropate și modul de colectare a deșeurilor reciclabile. Supercom va goli mai des platformele pentru a evita depunerea deșeurilor lângă acestea. 

Activitatea inspectorilor ADI Deșeuri continuă la cel mai înalt nivel, monitorizând platformele de colectare cu containere semi-îngropate și modul în care se colectează deșeurile reciclabile în pubelele galbene. În plus, inspectorii au impus operatorului de salubritate Supercom golirea frecventă a recipienților de pe platforme, acolo unde aceștia erau plini. 

„Eforturile de colectare a deșeurilor reciclabile trebuie susținut de toți cei implicați în generarea acestor deșeuri. Separarea corectă a deșeurilor la sursă este un lucru extrem de important. Efectele pozitive ale acestui efort au un impact semnificativ asupra calității vieții noastre: putem avea servicii de salubritate la costuri rezonabile, reducem poluarea județului nostru, protejăm resursele limitate ale planetei, oferim copiilor noștri un mediu înconjurător mai bun și mai sănătos.” – a transmis ADI Deșeuri pe pagina de Facebook. 

În ceea ce privește colectarea corectă a deșeurilor în zonele de case, campania de informare și conștientizare continuă, iar ADI Deșeuri are încredere în spiritul civic al cetățenilor. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*