Instanța a trimis în faliment firma TONIGHT, fondată de antreprenorul Traian Ogâgău

Instanța a trimis în faliment firma TONIGHT, fondată de antreprenorul Traian Ogâgău

După un an de la declanșarea insolvenței, Tribunalul Bistrița-Năsăud a decis în august a.c. introducerea în procedură de faliment a companiei Tonight SRL, care opera pizzeria cu același nume și restaurantul Rapsodia din Bistrița. Datoriile firmei către creditori se ridică la cca. 2 milioane lei și mare parte a lor au fost acumulate în perioada pandemiei.

În ședința din 11 august a.c., judecătorii au mai decis dizolvarea societății și ridicarea dreptului de administrare a acesteia. “(nr. Instanța) dispune întocmirea de către administratorul judiciar şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maximum 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora la data intrării în faliment, cu indicarea celor născute după deschiderea procedurii, a tabelului definitiv al creanţelor şi a oricăror altor tabele întocmite în procedură, a oricăror rapoarte de distribuţie, a listei actelor şi operaţiunilor efectuate după data deschiderii procedurii. Această obligaţie revine administratorului special, cu avizul administratorului judiciar, dacă, până la data deschiderii procedurii falimentului, nu a fost ridicat dreptul de administrare. În temeiul art. 146 alin. 2 din Legea nr. 85/2014: Fixează termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor, în vederea întocmirii tabelului suplimentar, la data de 26 septembrie 2023.” – se arată în soluția Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Conform tabelului de creanțe inițial, cel mai mare creditor al Tonight este ANAF (cu 1,2 mil. lei). Compania deținută de Traian Ogâgău și de fosta sa soție opera în Bistrița pizzeria Tonight și restaurantul Rapsodia, două branduri HORECA cu reputație foarte bună în oraș.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*