Investiție de 1,6 mil. lei pentru modernizarea grădiniței din Susenii Bârgăului

Investiție de 1,6 mil. lei pentru modernizarea grădiniței din Susenii Bârgăului

Grădinița cu program prelungit din Susenii Bârgăului va fi modernizată, iar de lucrare se va ocupa compania SILVMIT Prest, care a licitat proiectul cu 1,6 mil. lei.

Potrivit autorităților locale, clădirea care găzduiește grădinița prezintă degradări serioase ale finisajelor, instalația electrică și cea de încălzire nu prezintă siguranță și nu există condiții optime pentru buna desfășurare a activității educaționale.

Grădinița dispune de 9 săli de clasă, 1 sală de sport, 1 bibliotecă, 1 arhivă, 1 sală pentru depozitarea alimentelor, 1 grup sanitar pentru profesori, 3 grupuri sanitare pentru elevi  și 1 sală profesorală.

Conform proiectului tehnic ar urma să fie refăcute finisajele, să fie făcută reabilitarea termică, să fie înlocuite toate instalațiile electrice, sanitare și de încălzire. De asemenea, lucrări de modernizare vor fi făcute și în curtea aferentă unității de învățământ.

Silvmit Prest SRL este o companie înființată în anul 2003, în localitatea Prundu Bârgăului. Firma, controlată de Dumitru Bosioc, avea la final de 2019 o cifră de afaceri de 1,2 mil. lei și 5 angajați.

Categories: Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*