Investiții într-un dispensar medical și cabinet stomatologic la Silivașu de Câmpie

Investiții într-un dispensar medical și cabinet stomatologic la Silivașu de Câmpie

Primăria Silivașu de Câmpie pune la bătaie aproape 700.000 lei pentru construirea unei clădiri în care ar urma să funcționeze un dispensar medical, cabinet stomatologic și o farmacie. În plan este prevăzută și amenajarea unor locuințe de servici pentru personalul medical.

În prezent clădirea în care funcționează dispensarul medical din comună este într-o avansată stare de degradare și necesită intervenții. În plus, în comunănu există niciuncabinet stomatologic.

“Prin această investițiese dorește realizarea unui dispesar medical, a unui cabinet stomatologic și a unei farmacii care să asigure servicii medicale la standarde actuale populației din localitate. Pentru atragerea personalului medical în localitate, la mansarda imobilului se dorește amenajarea a două apartamente pentru personalul medical”, explică reprezentanții Primăriei Silivașu de Câmpie.

Terenul pe care se va realiza noua construcție are 520 mp, iar supafața utilă construită va fi de 427 mp. Dispensarul medical va avea sală de așteptare, cabinetul pentru consultații, sală pentru tratamente și grup sanitar, iar cabinetul stomatologic va a avea sală de așteptare, cabinetul propriu-zis și grup sanitare. De dotarea și echiparea acestora va trebui să se ocupe utilizatorii.

Categories: Local

About Author