Ioan Turc: Parcul industrial de la Sărata trebuie revitalizat

Ioan Turc: Parcul industrial de la Sărata trebuie revitalizat

Candidatul PNL pentru Primăria Bistrița, Ioan Turc, spune că Parcul industrial de la Sărata a constituit un obiectiv de investiții pe care l-a inițiat pe vremea când era viceprimar al Bistriței. Turc spune că în ultimii 12 ani potențialu acestei zone nu a fost exploatat așa cum ar trebui și să acest lucru trebuie să se schimbe.

“Prosperitatea comunităților locale depinde într-o bună măsură de dezvoltarea parcurilor industriale, lucru evidențiat în numeroase zone din Ardeal. Parcul industrial de la Sărata trebuie revitalizat, iar acest lucru se poate face prin redimensionarea rețelei de unități și prin angajarea unei echipe de management și marketing performante”, a explicat Ioan Turc.

Liberalul a găsit o rezolvare și în ceea ce privește problema lipsei de forță de muncă: asigurarea mijloacelor de mobilitate a angajaților din arealul geografic polarizat de municipiul Bistrița.

O cale ferată renovată și un tren de mare viteză între Bistrița și Cluj-Napoca reprezintă două puncte înscrise deja în proiectul de modernizare a căilor ferate anunțat de Guvern. Acestea vor atrage considerabil mai mulți antreprenori să vină spre noi.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*