Ioan Turc: Vom oferi un aspect civilizat Pieței Independenței Nord

Ioan Turc: Vom oferi un aspect civilizat Pieței Independenței Nord

Candidatul liberalilor pentru Primăria Bistrița își continuă vizitele în teren pentru a discuta cu alegătorii și pentru a găsi împreună cu aceștia soluții la problemele pe care le întâmpină. Ultima vizită a fost făcută în Piața Independenței Nord, zonă pe care Turc promite să o schimbe și să o modernizeze.

Am mers și în Piața Independenței Nord, unde m-am întâlnit cu puținii comercianți de legume-fructe, fiindu-le unic cumpărător înainte de lăsarea serii. Din păcate, întreaga zonă este în paragină, împrejmuită cu niște grilaje de parcă ar fi perimetru de detenție. Am vorbit și cu oamenii care locuiesc în blocurile vecine și i-am asigurat că vom oferi un aspect civilizat acestui spațiu părăsit, unde numai comerț agroalimentar nu se poate face”, explică Ioan Turc.

Turc are în plan să facă o serie de schimbări în zonă și anunță că vor fi mutate mesele pe locul în care se află acum o hidoasă fântână arteziană dezafectată, iar unde e actuala piață va fi amenajat un părculeț modern.

“Pe traseu am purtat discuții și cu concetățeni de pe străzile Împăratul Traian și Panait Cerna (zona Sens), cărora le-am expus soluțiile pentru dezvoltarea întregului cartier Independenței, pe modelul orașelor cu administrație liberală care au creat mici oaze de verdeață cu aparate fitness și facilități smart (prize USB și pentru trotinete sau biciclete electrice, Wi-Fi, stâlpi de iluminat cu LED etc.)”, a mai completat Turc.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*