La Bistrița se va construi prima parcare supraetajată

La Bistrița se va construi prima parcare supraetajată

Cu un buget puțin peste 350.000 lei Primăria Bistrița are în plan să construiască o parcare supraetajată. Aceasta va fi ridicată în locul unui fost punct termic dezafectat.

Despre parcările supraetajate se vorbește de mulți ani însă până acum municipalitatea nu a făcut nimic concret. Anul acesta însă Primăria Bistrița a alocat bani pentru ridicarea unei astfel de parcări.

Au fost alocați 368.000 lei pentru concretizarea acestei idei, iar din acești bani 60.000 lei sunt destinați proiectării. Restul de 308.000 lei vor fi investiți pentru execuția lucrărilor.

Locația aleasă este la intersecția străzilor Năsăudului cu Aleea Heniu, mai exact în locul fostului punct termic din zonă.

“Deocamdată au fost alocați banii pentru acest proiect. Se va face proiectul tehnic și abia apoi vom ști exact cum va arăta această parcare supraetajată și câte locuri va avea”, a declarat pentru BistrițaBusiness purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

De ani de zile Bistrița se confruntă, la fel ca multe orașe din țară, cu lipsa locurilor de parcare care sunt cu mult mai mici ca număr față de cel al mașinilor care circulă pe străzile orașului.

Categories: Local

About Author