La CENTANA, formăm o echipă nouă, vino alături de noi!

La CENTANA, formăm o echipă nouă, vino alături de noi!

Compania CENTANA COM, care va începe în curând producția de lactate în Parcul Industrial Bistrița Sud de la Sărata, desfășoară o campanie de recrutare a personalului care va fi angajat în această fabrică.

Compania are joburi vacante pentru pozițiile:

  • tehnolog procesare lapte
  • funcționar economic
  • agent comercial
  • șofer distribuitor mărfuri
  • gestionar-șef depozit
  • operator echipamente procesare
  • mecanic întreținere

CV-urile vor fi trimise la adresa de e-mail: vanzari@centana.ro.

Programările la interviu se vor face la nr. de tel. 0743.453.027, sau la sediul firmei, din

Bistrița, Calea Moldovei 15-17 (incinta Complex Comercial Cibela).

“Căutăm oameni  seriosi, dedicați, cu spirit de echipă,  pentru noi începuturi!  Noul nostru proiect, fabrica de produse lactate, este unul de care suntem foarte mândri. Curând, după ce vom lansa brandul sub care vom opera și vom da drumul producției, sper să fie și bistrițenii multumiți de produsele noastre! În paralel, am reușit să modernizăm și să robotizăm ferma zootehnică de la Budacu de Jos, astfel încât acum ne poziționăm în rândul fermelor de top din România. Privim cu optimism în viitor, cu convingerea că industria alimentară va înregistra creșteri, chiar în condițiile sanitare de criză pe care le  traversăm. Sau poate tocmai din acest motiv!” – a spus, pentru BistritaBusiness.ro, Dana Chiciudean, fondatorul afacerii CENTANA COM.

Compania a obținut în urmă cu mai bine de doi ani finanțare europeană pentru modernizarea fermei zootehnice din localitatea Budacu de Jos și pentru construirea unei fabrici de procesare lapte în Parcul Industrial de la Sărata. Investițiile au fost finalizate de curând.

Centana Com este deținută de Dana (51%) și Sorin Chiciudean (49%) și are o istorie de aproape 30 de ani în businessul local.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*