La Dedeman se pot face cumpărături cu credit de la Banca Transilvania

La Dedeman se pot face cumpărături cu credit de la Banca Transilvania

Banca Transilvania anunță că a dat startul unui nou parteneriat cu Dedeman. De luna aceasta compania are consultanți și birouri de creditare în toate cele 49 de magazine Dedeman.

Prin compania de consumer finance, BT Direct, clienții Dedeman vor avea noi soluții de finanțare rapidă și vor putea  cumpăra produse în rate, cu finanțare de la BT.

Cei de la BT anunță că noul parteneriat oferă clienților posibilitatea de a primi răspuns pe loc cu privire la primirea finanțării și că nu este necesară adeverință de venit din partea solicitantului. De asemenea, ratele vor fi fixe și vor putea fi făcute pe o perioadă cuprinsă între 6 și 60 de luni.

“Cardul Direct poate fi folosit pentru cumpărături în rate, din magazinele Dedeman, plătind la POS-urile Băncii Transilvania”, sublinează reprezentanții BT.

Clienții Dedeman au la dispoziție peste 45.000 de produse, de la materiale de construcții și amenajări interioare, până la produse pentru grădină, mobilier, decorațiuni, electrice și electrocasnice. Dintre acestea peste 80 % sunt fabricate în România.

Categories: Business in top

About Author