La Spitalul Județean nu se schimbă doar paturile! Era “second-hand” se încheie și pentru lenjeriile de pat

La Spitalul Județean nu se schimbă doar paturile! Era “second-hand” se încheie și pentru lenjeriile de pat

Spitalul Județean de Urgență Bistrița caută o firmă de la care să cumpere lenjerii de pat. Bugetul alocat trece ușor de 3,4 mil.lei, iar cu acești bani ar urma să fie achiziționate aproape 70.000 de produse. 

Cearceaf de pat (30.000 buc.), cearceaf plic pentru pilotă (15.000 buc.), față de pernă (20.000 buc.), pilotă (1.800 buc.) și pernă (1.800 buc) este comanda făcută de conducerea Spitalului Județean pentru înlocuirea tuturor lenjeriilor de pat vechi.

“Produsele se livrează în ambalaje curate, nedeteriorate, care să corespundă normelor de igienă, marcate corespunzător, astfel încât caracteriticile lor calitative și cantitative să nu fie compromise. Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul trasnportului acestora către detinația stabilită”, scrie în caietul de sarcini al acestui proiect.

Licitația pentru achiziționarea noilor lenjerii de pat va avea loc la începutul lunii decembrie. În acest an, conducerea spitalului a anunțat că urmează să fie schimbate și totate paturile, managerul Gabriel Lazany precizând că a sosit timpul ca Spitalul Județean de Urgență Bistrița să iasă din sfera second-handului.

Categories: Local

About Author