Lazany: Avem 73 de pacienți cu COVID internați, aproape de maximul înregistrat!

Lazany: Avem 73 de pacienți cu COVID internați, aproape de maximul înregistrat!

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița avertizează că relaxarea din ultima perioadă este prea relaxată. Lazany spune că numărul cazurilor confirmate cu coronavirus a crescut din nou și că în prezent sunt 73 de bolnavi internați după ce au fost testați pozitiv cu COVID-19.

“Sfârșitul lunii Mai părea promițător. Cazurile pozitive COVID-19 începuseră să scadă, astfel încât luna Iunie a început cu doar 58 de pacienți pozitivi internați. Cu toate că ne făceam planuri pentru o viitoare relaxare a activității din spital, am decis să rămânem precauți, și am păstrat toate măsurile de siguranță și restricțiile stabilite încă dinainte să fie instituită starea de urgență. Am procedat bine. Cazurile pozitive internate au început să crească ajungând astăzi la 73, foarte aproape de numărul maxim de cazuri pozitive internate în spital”, spune Gabriel Lazany.

Managerul Spitalului Județean recomandă tuturor să fie prevăzători și să se protejeze pentru că este singura modalitate de a rămâne sănătoși.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*