LDP Security preluată integral de Consiliul Județean, ca să nu fie răpusă de problemele LDP

LDP Security preluată integral de Consiliul Județean, ca să nu fie răpusă de problemele LDP

După ce în luna martie a intrat ca asociat în LDP Security cu 5 părți sociale (reprezentând 0,13%), Consiliul Județean (CJ) face pasul de a prelua integral firma de pază în care asociat unic a fost compania Lucrări Drumuri și Poduri (LDP), așa cum anticipa, AICI, BistritaBusiness.ro.

În ședința Consiliului Județean convocată pentru 25 aprilie, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, va propune spre aprobare două proiecte de hotărâre de care depinde viitorul firmei de pază conduse de fostul șef al Poliției Bistrița, Viorel Ința. Primul proiect presupune preluarea de la LDP (unde tot CJ e asociat unic) a celor 3737 de părți sociale pe care le are la LDP Security. Al doilea proiect propune desemnarea reprezentanților CJ pentru exercitarea atribuțiilor asociatului unic.

Soluția preluării LDP Security a fost vehiculată încă de anul trecut, în condițiile în care LDP SA, compania-mamă, a trecut printr-o perioadă dificilă, existând pericolul să tragă după ea, într-o eventuală insolvență, și LDP Security, deși aceasta este un business stabil, cu rezultate bune.

LDP SA a avut în 2016 o cifră de afaceri de 4,4 milioane euro, cu 105 angajați, iar LDP Security a rulat aproape 1 milion de euro, cu 172 angajați.

Categories: Local

About Author