LEONI a inaugurat sâmbătă o fabrică în Beiuș, județul Bihor

LEONI a inaugurat sâmbătă o fabrică în Beiuș, județul Bihor

Compania Leoni Wiring Systems Romania a inaugurat, la Beiuș, în județul Bihor, a zecea fabrică pentru producția de sisteme de cablaje auto, anunță ministerul Economiei pe pagina sa de Facebook.

Cu filiale în mai multe orașe și localități din România, producătorul de componente pentru industria auto este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, având peste 12.000 de angajați. Din totalul lor, cca. 40% lucrează în cele două fabrici din Bistrița.

,,Industria auto este unul dintre principalele motoare ale economiei românești și cum poveștile de succes trebuie multiplicate, am venit astăzi să văd fabrica din Beiuș a producătorului de cabluri pentru industria auto Leoni. Mă bucură să aud că în aceasta companie femeile ocupa un rol important în managementul organizației și unul chiar mai important în totalul angajaților – aproape 70%. România are nevoie de leadership feminin și de reducerea diferențelor de gen.
Fiecare afacere de succes este o poveste despre curaj, perseverență și asumarea riscurilor. Trebuie să încurajăm inițiativele de orice fel și să învățăm împreună din poveștile de succes ale companiilor care activează în România”, a declarat Stefan Radu Oprea, la inaugurare oficială a celei mai noi investiții a Leoni în Romania.

Categories: Brands, Bursa, National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*