LEONI AG se pregătește pentru epoca automobilelor fără șofer

LEONI AG se pregătește pentru epoca automobilelor fără șofer

Grupul german LEONI AG, cu două fabrici în Bistrița, a descris joia trecută, într-un comunicat de presă, care va fi contribuția lui la viitoarele automobile “autonome” (nu au nevoie de șofer), care ar putea fi lansate în următorii 5 ani.

Tendințele recente precum conducerea automată și creșterea electrificării vehiculelor aduc o provocare uriașă și pentru furnizorii de sisteme de cablare. Pentru a îndeplini noile cerințe, va fi necesară o sursă de alimentare absolut fiabilă și o arhitectură a sistemului de cablare optimizată.

“Leoni contribuie la acest lucru cu o nouă generație de distribuitori de energie inteligenți, precum și cu experiența sa largă în sisteme de cablare și soluții de sistem. (…) Producătorii de automobile orientați spre viitor, care doresc să folosească sisteme eficiente de distribuție a energiei și să implementeze conducerea automată pe drumuri, pot profita de produsele și serviciile Leoni” – se arată în comunicatul companiei germane.

LEONI, prin cele două fabrici din Bistrița, este cel mai mare angajator din județ (cca. 5.500 angajați) și principalul exportator.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*