Lichidatorii REDIVIVUS cer 3,7 mil.euro pentru hale, terenuri și depozite

Lichidatorii REDIVIVUS cer 3,7 mil.euro pentru hale, terenuri și depozite

Cu mari datorii și probleme financiare, societatea Redivivus este executată silit de lichidatori, iar bunurile scoase la vânzare vor fi licitate luna viitoare, prețul de pornire fiind de 3,7 mil.euro.

Insolbis, firma lichidatoare, scoate la vânzare depozite, clădiri de birouri, o stație de betoane, ateliere de întreținere, un post trafo, un atelier auto, o vopsitorie, o hală pentru producție tigle, o secție pentru produs armături, o hală de fabricat tuburi, o construcție unde se află centrala termică și terenurile aferente. Licitația va avea loc în 18 septembrie și lichidatorul anunță că bunurile se vor vinde în bloc.

Dacă vânzarea nu se va face o altă licitație va fi organizată pentru luna octombrie.

“Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligația, sub sancțiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt, la sediul administratorului judiciar, cu cel târziu 10 zile înainte de termenul stabilit pentru licitație”, anunță lichidatorul.

Redivivus este o firmă specializată pe colectarea și selectarea deșeurilor de ambalaje din hârtie, carton, plastic și metal. A fost înființată în anul 1996 și aparține antreprenorului Ioan Ilișuan.

Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani avea 150 de angajați și era unul dintre cei mai importanți reciclatori de deșeuri din Transilvania, în ultimii ani Redivivus a mers doar pe minus. Cele mai mari pierderi au fost în 2009, când societatea înregistra pierderi de 9,4 mil.lei. Conform datelor listafirme.ro, Redivivus încheia anul 2018 cu doar 77 de angajați, o cifră de afaceri de 13,9 mil.lei și pierderi de peste 600.000 de lei.

 

Categories: Business in top

About Author