Licitația 2 pentru proiectul Linia Verde : lucrările la infrastructura electrică scoase la licitație

Licitația 2 pentru proiectul Linia Verde : lucrările la infrastructura electrică scoase la licitație

Municipiul Bistrița a scos la licitație lucrările de relocare și/sau protejare a rețelelor electrice de MT/JS existente pe traseul pe care va fi construită “Linia verde”. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1,23 mil. lei, fără TVA.

Ofertele trebuie depuse până în data de 16 noiembrie a.c.

Reabilitarea infrastructurii rutiere în proiectul Linia Verde o va realiza compania MIS Grup, care a câștigat recent licitația, contractul încheiat fiind de 30,34 mil. lei, fără TVA. Proiectul prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, pe o rută nouă de transport public, care traversează orașul de la est la vest, prin centru, operată cu vehicule electrice. “Pe lângă crearea rutei noi de transport public (Unirea – Calea Moldovei – Gen. G. Bălan – Bistricioarei – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Dornei, Gh. Șincai-Independenței – Libertății – Viișoara) operat cu vehicule electrice, se prevede modernizarea părții carosabile şi a zonelor adiacente, prin remodelarea parcărilor, trotuarelor, spațiilor verzi, și a pistelor de cicliști.

Proiectul implică, de asemenea, achiziţia de autobuze electrice (10 bucăți), staţii de încărcare de capăt, staţie de încarcare mobilă, staţii de încărcare pentru autobuzele electrice în depou care se realizează pentru garare şi dispecerat pentru managementul traficului.” – se arată în studiul tehnic. În total, vor fi amenajate 42 de stații de autobuz curente și două stații terminale.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*