Licitația s-a sfârșit: AMICII Building SRL construiește liftul exterior pentru Consiliul Județean BN

Licitația s-a sfârșit: AMICII Building SRL construiește liftul exterior pentru Consiliul Județean BN

Compania de construcții AMICII Building a câștigat contractul pentru construcția liftului exterior pe clădirea Consiliului Județean. Lucrarea, care include și amenajarea spațiului verde din jurul clădirii, se ridică la valoarea de 0,62 milioane lei, fără TVA.

Contractul a fost atribuit firmei AMICII Building în data de 26 octombrie, iar lucrările vor dura 10 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Constructorul va oferi o garanție de 60 de luni. Potrivit caietului de sarcini al licitației, instalarea unui lift exterior cu capacitate de 8 persoane era absolut necesară pentru că persoanele cu dizabilități nu aveau nicio variantă de a ajunge la etaleje superioare ale clădirii Consiliului Județean.

AMICII Building este una dintre firmele locale de construcții care a crescut exploziv în ultimii câțiva ani (peste 11 milioane lei rulaj în 2017) și este recunoscută în piață pentru calitatea lucrărilor efectuate. Ea este deținută de frații Gîvan. În prezent, compania derulează și un proiect imobiliar propriu, construind un ansamblu cu trei blocuri (33 de apartamente) pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița.

Categories: Local

About Author