Licitație de 1 mil.lei pentru asfaltarea unei străzi de pământ din cartierul Viișoara

Licitație de 1 mil.lei pentru asfaltarea unei străzi de pământ din cartierul Viișoara

În Bistrița există în prezent aproape 100 de străzi de pământ. Printre acestea se numără și strada Simfoniei, aflată în cartierul Viișoara. Primăria Bistrița pune la bătaie 1,02 mil.lei pentru asfaltarea și modernizarea acesteia. 

Proiectul a fost scos la licitație, iar municipalitatea caută o firmă care să se ocupe de lucrări. Strada Simfoniei are 266,7 m lungime și lățime de 5 m, cu o singură bandă de circulație.

Banii alocați acestui proiect ar urma să transforme total strada Simfoniei și pe lângă faptul că acolo va fi turnat asfalt, în proiect este prevăzută și amenajarea unor  trotuare și a unor șanțuri, montarea unui podeț tubular, trasarea marcajelor rutiere și montarea unor indicatoare rutiere.

Cu cei 1,02 mil.lei municipalitatea are în plan și amenajarea unui sistem public adecvat în zonă. Mai exact, vor fi montați 9 stâlpi de iluminat public, echipați cu corpuri de iluminat de tip LED.

Termenul de finalizare al lucrărilor este de 12 luni de la data semnării contractului de atribuire. Constructorii interesați de licitarea acestui proiect își pot depune ofertele până în 2 decembrie.

Categories: Local

About Author