Licitație de 14,6 mil.lei pentru drumul ce leagă Satu Nou de Cușma

Licitație de 14,6 mil.lei pentru drumul ce leagă Satu Nou de Cușma

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a alocat 14,6 mil.lei pentru reabilitarea drumului care leagă Satu Nou de Cușma. A fost organizată o licitație pentru atribuirea lucrărilor, iar în prezent ofertele depuse sunt în evaluare. 

În prezent, DJ 172G, prezintă numeroase degradări, e plin de gropi și denivelări, șanturile sunt insuficiente, iar podețele sunt colmatate.

“Proiectul se află în stadiul de evaluare al ofertelor depuse la licitație. Imediat ce va fi ales un câștigător se va semna un contract și vom putea ști când vor începe lucrările”, a explicat pentru BistrițaBusiness purtătorul de cuvânt al CJ BN, Bogdan Ivan Gruia.

Cu cei 14,6 mil.lei alocați acestui proiect ar urma sa fie reabilitați 6,7 km de drum județean. În proiect este prevăzută modernizarea a 44.958 mp de carosabil, peste 10.000 mp de acostamente, șanțuri, rigole,  640 m de ziduri de sprijin, 1.279 m de parapeți de protecție, trasarea a 13,4 km marcaje longitudinale, montarea a 79 de indicatoare turiere și amenajarea unor stații de autobuz.

 

Categories: Local

About Author