Licitație de aproape 2 mil. lei, anulată pentru că nu a avut oferte

Licitație de aproape 2 mil. lei, anulată pentru că nu a avut oferte

Este vorba despre amenajarea a trei locuințe protejate și a unui cetru de zi în Beclean, toate destinate persoanelor cu dizabilități instituționalizate. Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, organizator al licitației, a fost nevoit să anuleze procedura pe motiv că nu a avut nicio ofertă.

Conform planurilor, cele 3 locuințe protejate se vor construi pe Podirei, în regim de înălțime parter. Locuinţele vor fi construite cu capacitate pentru 10 beneficiari şi un asistent, pe parcela proprie şi branşate la toate utilităţile.

Fiecare locuință protejată va avea 5 camere pentru beneficiari, o cameră cu baie pentru asistent social, 6 grupuri sanitare beneficiari (maxim 4 persoane la un grup sanitar), cameră de zi, loc de servit masa, bucătărie, holuri, spălător şi debara.

În ceea ce privește centrul de zi, în plan este reconversia unui spațiu în centru de zi se va realiza dintr-o construcție existentă  (fosta maternitate ) care se află în intravilanul orașului Beclean, situată pe strada 1 Decembrie, nr.36, jud. Bistrița-Năsăud, construcția fiind identificată într-o stare avansată de degradare.

Durata de realizare a investiției este de 10 luni de la data semnării contractului de atribuire.

Cel mai probabil procedura va fi reluată în speranța că va fi găsit un constructor care să realizeze proiectul.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*